1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Спокойна жътва с налични резервни части и професионален сервиз от Оптиком

Спокойна жътва с налични резервни части и професионален сервиз от Оптиком

Приоритет за компанията е машините на клиентите да работят безотказно, а времето за престой да е минимално

Преди жътвената кампания Оптиком е в готовност за своите клиенти от цялата страна с голяма наличност от резервни части на склад. Нашите специалисти имат дългогодишен опит и са на разположение да осигурят със своята професионална и бърза намеса рентабилна и безпроблемна работа на полето. 

Богата гама части за зърнокомбайни Лаверда и други марки на достъпни цени и налични се предлага както в магазините за резервни части на нашите адреси в страната, така и от електронния ни магазин. Имате възможност също така да поръчате на национален телефон 0700 20 205, като доставките се извършват с избрана от вас куриерска служба в рамките на 24 часа. 

Много от клиентите ни се възползваха от възможността да подготвят машините си преди сезона, като се възползваха от големите ни отстъпки и безплатни профилактични прегледи. В случай на спешност земеделците могат да разчитат на отличната организация на централния ни склад за резервни части в Стара Загора и на експресни доставки при нужда от нашите партньори в Европа.

Наш приоритет е машините на клиентите ни винаги да работят безотказно, а времето за престой поради ремонт или липса на части да е минимално, като за това се грижат нашите висококвалифицирани инженери и механици от сервизните ни екипи във всички райони на страната. Не се колебайте да се свързвате с нас по всяко време, дори и за професионален съвет. Ние сме готови да окажем помощ винаги, когато това се налага, в името на вашите високи резултати и удовлетвореност.

Желаем ви безаварийна и богата жътва!

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.