1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Три хибрида пипер, тип капия, са хит сред българските зеленчукопроизводители

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Три хибрида пипер, тип капия, са хит сред българските зеленчукопроизводители

И още: Как да произведете силаж с по-голяма хранителна стойност

Тази пролет стартира с редица мероприятия в земеделието. Кои са те, как да се направят по най-добрия начин, с какви препарати, торове и техника - ще ви разкажем в днешното предаване. Но нека преди това да видим какво отчитат организаторите на провелото се първо пролетно издание на БАТА АГРО в Стара Загора.

Три хибрида пипер, тип капия, са хит сред българските зеленчукопроизводители. Защо?
Преди старта на пролетната кампания какви варианти може да използваме в растителната защита, която е важен компонент за високи и качествени добиви.

Как да произведете силаж с по-голяма хранителна стойност и по-висока печалба от производството на мляко. Отговорите тази седмица в АГРОФОРУМ.

Лозарството и овощарството са тежки отрасли и това, от което се нуждаят, са сериозни и надеждни машини. Да видим защо много от земеделците предпочитат японски трактори.

Стоп на икономически важните болести по слънчогледа, превес на ултра високите добиви при царевицата въпреки сухите условия. Но как – естествено с актуална генетика.

Как да извършим максимално бързо, качествено и икономично земеделските обработки и сеитбата през предстоящата пролетна кампания? Отговорът е ясен - с нова високопроизводителна техника. Какви са предложенията за стопанската 2015 г.

Как да помогнем на есенниците да преодолеят стреса от преовлажняването - вижте съветите на агронома.

С иновации и нов дизайн производителите на агротехника търсят най-краткия път до крайния потребител - земеделските производители. Те от своя страна следят с нетърпение премиерите в сектора, за да си гарантират сигурни и високи резултати. Вижте какви новости предложи пролетното изложение в Стара Загора.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.