1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Туининг проект “Хармонизация и прилагане на законодателството – Обща селскостопанска политика /ОСП/ и Обща рибарска политика /ОРП/”

Туининг проект “Хармонизация и прилагане на законодателството – Обща селскостопанска политика /ОСП/ и Обща рибарска политика /ОРП/”

Чуждестранни ще споделят опита си в прилагането на законодателството и въвеждането на общите пазарни механизми в различни сектори на селското стопанство

 

Днес в МЗГ ще се проведе среща във връзка със стартирането на туининг проект "Хармонизация и прилагане на законодателството – Обща селскостопанска политика /ОСП/ и Обща рибарска политика /ОРП/". 

Целта на проекта е да подпомогне България в усилията й за присъединяването към ЕС в областта на хармонизиране на българското законодателство с европейското и изграждането на необходимите административни структури за прилагане на механизмите на ОСП и ОРП. Експерти от Германия, Словакия и Франция ще споделят опита си в прилагането на законодателството и въвеждането на общите пазарни механизми в различни сектори на селското стопанство. Предвиждат се семинари, работни срещи и учебни посещения в държави-членки на ЕС. 

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.