1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Утре стартира семинар на тема “Национален стратегически план и програма за развитие на селските райони в България за периода 2007 - 2013 г.”

Утре стартира семинар на тема “Национален стратегически план и програма за развитие на селските райони в България за периода 2007 - 2013 г.”

 

Утре – 26 април, стартира двудневен семинар на тема "Национален стратегически план и програма за развитие на селските райони в България за периода 2007 - 2013 г."

Сред обсъжданите теми са развитие на конкурентно селско и горско стопанство, опазване на природните ресурси и защита на околната среда, както и насърчаване на възможностите за заетост и подобряване качеството на живот в селските райони.

Семинарът се открива от зам. - министъра на земеделието и горите Димитър Пейчев от 14.00 ч. Участие в него ще вземат Ханс Кордиск от Министерство на земеделието, горите, околната среда и водите в Австрия, Хелън Уилиямс от комисията на ЕС и експерти от Министерство на земеделието и горите и регионалните му структури.

Семинарът се провежда по туининг проект България – Австрия – Италия "Подготовка на МЗГ за провеждане на втория стълб на ОСП – Развитие на селските райони".

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.