1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. В АГРОФОРУМ ще видите: Модерни разработки при българските почвообработващи машини

В АГРОФОРУМ ще видите: Модерни разработки при българските почвообработващи машини

И още: Нови хибриди за зеленчукопроизводителите

Фермерите все по-осезателно се насочват към ранни царевични хибриди и високоолеинови слънчогледи. Това е продиктувано от климатичните промени и пазара. Да видим как селекционерите отговарят на предизвикателството.

Плодородни почви, чиста природа и здрави, добре изхранени растения – това са основните задачи, които си поставят компаниите за торове и почвени подобрители. Дали успяват
С високоадаптирани хибриди, подходящи за различни отрасли, които използват царевицата и слънчогледа като суровина, се запознаха земеделските производители на едно от големите селскостопански изложения.

За правилно изведената растителна защита са нужни знания, вярна преценка на ситуацията на конкретното поле и... ефикасни препарати. На специализираното изложение в Пловдив земеделските производители се запознаха с новите решения в растителната защита.

Здравина и дълъг експолатационен живот – това са основните характеристики, които фермерите търсят, когато избират почвообработваща техника. Да видим защо българските разработки най-добре пасват на почвени-климатичните условия у нас.

Добри приходи може да очаквате от сухоустойчиви хибриди при пролетните култури независимо от това какви изненади ви е подготвило времето. Тези резултати ще бъдат затвърдени, ако приложите адекватна растителна защита.

На вниманието на зеленчукопроизводителите са нови семена за полско и оранжерийно производство. И както се казва - за всекиго по нещо откриваме на изложение в Пловдив.
С иновативни продукти и технологии за печелившо земеделие ни посреща един от щандовете на селскостопанско изложение в Пловдив. Разнообразието е толкова голямо, колкото са предпочитанията на земеделските производители.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.