1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. В Бургас ще се обсъждат приоритетите на МЗГ при въвеждането на ОСП

В Бургас ще се обсъждат приоритетите на МЗГ при въвеждането на ОСП

Ще се коментира изграждането на СИЗП и регистрацията в нея

 

Зам.-министърът на земеделието Бюрхан Абазов открива днес - 23 февруари, в Бургас семинар на тема: "Приоритети и основни задачи на МЗГ по въвеждане и изпълнение на Общата селскостопанска политика на ЕС през 2007 при въвеждането на Общата селскостопанска политика /ОСП/." Семинарът започва от 10.00 часа в Голямата аула на Бургаския свободен университет.  

За участие в дискусиите са поканени земеделски производители от областите Бургас, Сливен, Стара Загора, Хасково и Ямбол. На срещата ще се обсъдят въпроси, свързани с изграждането и регистрацията в Системата за идентификация на земеделските площи /СИЗП/ и с плащанията по втори стълб на ОСП на ЕС. Ще бъде направена цялостна оценка на извършената през 2006 г. дейност и ще се очертаят приоритетите и задачите през настоящата година пред развитието на българско земеделие в регионален план.

Участие в срещата  ще вземат също кметове на общини, директорите и началник отделите на областните служби "Земеделие и гори" и началниците на общинските служби по земеделие и гори. 

 

 

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.