1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. За трета поредна година ПроКредит Банк провежда своята образователна програма „ПроЗрачно”

За трета поредна година ПроКредит Банк провежда своята образователна програма „ПроЗрачно”

Целта на програмата е хората да получат детайлна информация относно разплащателните сметки

 

И тази година, в рамките на своята образователна програма "ПроЗрачно", с акцент върху разплащателните сметки, ПроКредит Банк ще обясни на всички желаещи как компетентно да взимат решения за своите парични авоари и възможностите за управлението им.

Служителите на ПроКредит Банк ще разясняват на своите настоящи и бъдещи клиенти, чрез специално подготвени брошури, колко  всъщност «струва» разплащателната сметка и какво може да се прави с нея – парични преводи, плащания през Интернет и др. «Хората трябва да разберат, че да имаш разплащателна сметка е удобно, сигурно и изгодно, а също така спестява време», каза Джан Марко Феличе, Председател на УС на ПроКредит Банк по повод старта на инициативата. «Желанието ни е да допринесем за цялостно повишаване на нивото на банковата култура на потребителите, като по този начин ги предпазим от погрешни финансови решения, предизвикани от неправилно подадена или съответно изискана информация,» допълни Джан Марко Феличе.  

Образователната програма е в тон с философията на ПроКредит Банк за развиване на отговорно банкиране и грижа за обикновения човек. «ПроЗрачно» стартира през септември месец 2005 година, когато на фокус беше реалната цена на банковата услуга. През 2006 година под шапката на «ПроЗрачно» бяха поставени спестовните влогове с цел да се разяснят на хората ползите от банковите услуги при заделяне на средства.

 

AGRO.BG 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.