1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. За втора поредна година ПроКредит Банк стартира информационната кампания „Аз спестявам. Спестявай и ти!”

За втора поредна година ПроКредит Банк стартира информационната кампания „Аз спестявам. Спестявай и ти!”

 

През 2006 година финансовата институция започна активно да информира своите настоящи и потенциални клиенти за ползите от спестяването и тази година кампанията отново ще се разгърне в цялата клонова мрежа на банката. По време на месеца на спестовността служителите на ПроКредит Банк ще разпространяват информационни материали на специални щандове пред клоновете на банката в цялата страна.

"Важно е хората да разберат, че да спестяваш не значи непременно да заделяш големи суми," сподели Джан Марко Феличе, Изпълнителен директор и Председател на УС на ПроКредит Банк. "Ние сме банка, която подпомага обикновените хора и за нас е важно как живеят тези хора и какви са техните потребности. Стремежът ни е да сме близо до тях и затова всички клонове на ПроКредит Банк се включват в Месеца на спестовността. Важно е да научим хората да спестяват, за да могат да посрещат по-ефективно своите нужди", допълни Джан Марко Феличе.

Кампанията "Аз спестявам. Спестявай и ти!" има за цел да разясни на хората, че могат да спестяват, като заделят редовно малки суми, а парите в спестовната сметка носят допълнително гарантирана лихва. Спестяванията в банка са безплатни – в повечето банки не се дължат никакви такси за откриване и поддържане на спестовен влог, за увеличаване на сумата и за теглене на сумата на договорената дата. Като клиент на банката всеки получава и допълнителни услуги, а банковата тайна гарантира конфиденциалност на информацията.  

 

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.