1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Българо - македонски бизнес форум – Куманово 2020

Българо - македонски бизнес форум – Куманово 2020

Събитието се организира от Сдружение Обединени Бизнес Клубове (ОБК) и община Куманово (Северна Македония), с подкрепата на Посолството на Република България в Скопие и Посолството на Република Северна Македония в София

На 28 февруари 2020 г. от 10.00 до 13.00 часа (петък) ще се състои “Българо - македонски бизнес форум – Куманово 2020”, с мото: “Заедно можем повече”.
 
Събитието се организира от Сдружение Обединени Бизнес Клубове (ОБК) и община Куманово (Северна Македония), с подкрепата на Посолството на Република България в Скопие и Посолството на Република Северна Македония в София.
 
Форумът ще бъде твърде интересен, ползотворен и най-вече практичен. Организаторите ще наблегнат на възможностите за създаване на партньорства и бизнес отношения между икономическите субекти от двете страни на границата, чрез специално организирани “b2b” и “мачмейкинг” срещи.
 
Форумът ще бъде открит от високопоставени представители на македонските и българските власти, а специално желание за участие в събитието изявиха кметовете на 29 македонски и 12 български общини.
 
Участници в събитието ще бъдат представители от следните икономически сектори и подсектори: земеделие и животновъдство; пчеларство; лозарство и производство на вино; бутилиране на минерална вода; производство на бира и безалкохолни напитки; хранително-вкусова промишленост; текстилна, шивашка и обущарска промишленост; дървопреработвателна и мебелна промишленост; производство на строителни материали; производство на метални конструкции; енергетика (вкл. зелена енергия); туризъм; строителство; транспорт и спедиция; куриерски услуги, хотелиерство и ресторантьорство, и др.
 
Всички участници ще имат възможността да се срещнат и разговарят с представители на финансовия (банков) сектор, както и с водещи консултантски компании в областта на европейските фондове и програми.
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.