1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Българо-Китайска бизнес конференция се провежда в Пловдив

Българо-Китайска бизнес конференция се провежда в Пловдив

Форумът е по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”

Над 100 китайски и български фирми ще създадат преки контакти по време на форум, който започва от 11:00 часа в Новотел – Пловдив. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) със съдействието на Община Пловдив и Българо-китайската асоциация за бизнес развитие /БКАБР/ организира Българо – Китайска (Нингбо) бизнес конференция с провеждане на двустранни срещи, съобщава Агенция Фокус.

От китайска страна ще бъде Къхуа Юен - икономически и търговски съветник към посолството на Китай, на ръководителя на китайската делегация – Дзянхуа Ксу, заместник-директор на Комисията по търговия на община Нинбо, на Чангцинг Джанг – китайският партньор на Евро-китайската зона за икономическо развитие.

Във форума в Пловдив ще вземат участие представители на фирми от гр. Нингбо от сферите текстил, търговия, внос и износ на механични и електронни продукти, машини за шприцоване в леярството, производство на играчки, рециклиране и околна среда, лека промишленост, строителство, машини, осветление и осветителни тела, производство на медицински инструменти, медицинска апаратура и стоматологични инструменти, земеделски храни и ХВП, водомери, топломери и електромери, авточасти, електроника за автомобили, недвижими имоти, туризъм, маркетинг, производство на постоянни магнити, акрилни продукти, магнитни моторни части, изделия от пластмаса, опаковъчни контейнери за храни, мобилни оператори и мобилна техника и др.

Форумът е по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.