1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Доц. д-р Иван Соколов: Всяка година на АГРА се сключват сделки за милиони

Доц. д-р Иван Соколов: Всяка година на АГРА се сключват сделки за милиони

Над 600 компании от 25 държави се представят на престижния форум за земеделие и храни

Най-голямото Международно земеделско изложение в Югоизточна Европа АГРА 2023 ще се проведе от 21 до 25 февруари 2023 г. Тази година се наблюдава значително по-голям интерес от страна на участниците. Над 600 компании от 25 държави ще се представят на престижния форум, който събира на едно място наука, практика, технологии, техника, продукти, иновации, услуги. Най-голямото чуждестранно участие ще е на италиански фирми, следвани от изложители от Германия, Франция, Гърция, Турция, Полша, САЩ.

„Международен панаир Пловдив подкрепя и насърчава българската бизнес среда. АГРА 2023 показва силна делова активност на високо ниво. Това е случва благодарение и на нашите партньори“, подчерта доц. д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.

В палатата за животновъдство отново ще бъдат представени продуктивни животни, техника и технологии за отглеждането им. Селскостопанска академия ще се представи с всичките си научни институти.

Заедно с АГРА ще се проведе и изложбата ВИНАРИЯ, като тази година се завръща призът Златен ритон. На изключително атрактивната изложба ФУДТЕХ италианското присъствие и този път ще е много активно. По време на АГРА 2023 ще се проведе традиционният конкурс на потребителите, както и конкурсът за иновации.

АГРА се утвърди като престижен форум за представяне на иновации и тази тенденция продължава. 31-ото издание на изложбата ще се фокусира върху прецизното земеделие, развитието на сектора и с международния си авторитет ще допринесе за намиране на нови клиенти, партньори и пазари.

 „Всяка година тук се извършват сделки за милиони и ние като панаирна платформа се чувстваме горди, че сме дали възможност на фирмите успешно да реализират своите продукти“, допълни доц. Соколов.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.