Експерти ще дадат практически съвети за изпълнението на проекти по мярка 311 от ПРСР

Дискусията ще се проведе на 13.12.2012 г. от 18:00 до 19:00 часа на Фейсбук страницата на Програмата

На 13.12.2012 г. (четвъртък) от 18:00 до 19:00 часа на Фейсбук страницата на Програмата за развитие на селските райони ( www.facebook.com/PRSRBG ) ще се проведе дискусия в реално време с експерти, в рамките на която ще се дадат практически съвети за изпълнението на проекти по мярка 311 от Програмата - “Разнообразяване към неземеделски дейности“.

Целта на дискусията е бенефициентите да обменят опит помежду си, да зададат въпросите, които ги вълнуват, към експерти по ПРСР, както и да получат практически съвети по отношение на изпълнението на вече одобрени проекти по мярка 311.

В 18:00 часа на 13 декември на т.нар. „стена“ на Фейсбук страницата на ПРСР ще бъде публикуван анонс за събитието, под който ще тече дискусията. Разговорът ще се проведе точно там, за да бъде видим за всички, които проявяват интерес към мярката.

По мярка 311 "Разнообразяване към неземеделски дейности" от Програмата за развитие на селските райони за периода 2007 - 2013 г., се подпомагат проекти, които допринасят за постигане целите на мярката, а именно:

· насърчаване на разнообразяването към неземеделски дейности;

· насърчаване на създаването на възможности за заетост и повишаване на доходите в селските райони;

· насърчаване на развитието на интегриран туризъм в селските райони.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.