1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Хорека секторът се събира от 28 до 31 януари 2020 г. на изложение СИХРЕ

Хорека секторът се събира от 28 до 31 януари 2020 г. на изложение СИХРЕ

Интер Експо Център ще представи първото самостоятелно издание на международния форум от близо едно десетилетие

От 28 до 31 януари 2020 г. международно изложение СИХРЕ ще отвори вратите си за представителите на хорека сектора от България и чужбина. В рамките на четирите изложбени дни форумът ще предложи професионалната платформа в Интер Експо Център, давайки възможност на компаниите в ресторантьорския, хотелиерския, туристическия и СПА бизнеса да се срещнат с настоящите си и бъдещи партньори и потенциалните клиенти.

Предстоящото издание ще се проведе самостоятелно за първи път от осем години. Основните катализатори за концептуалната промяна са устойчивото развитие на формата, нарастващият интерес през последното десетилетие и динамичността на хорека сектора; и не на последно място – ръстът от 30% в броя на участниците на последното издание.

Какво ново да очакваме?

Самостоятелното провеждане на СИХРЕ ще позволи изложението максимално да разгърне потенциала си. По този начин ще се постигне оптимално фокусиране върху хорека сектора и обогатяване на спектъра на компаниите, които могат да се възползват от предимствата, предоставяни от международния форум.

СИХРЕ 2020 ще се разположи в четири от изложбените зали на Интер Експо Център; на площ надхвърляща 10 000 кв.м. Новият формат дава възможност за прецизно обособяване на тематични зони. За компаниите с дейност в професионалното кухненско оборудване и посуда са отредени две от изложбените зали. В останалите две посетителите ще открият решения за интериорния дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, софтуерни продукти.

В основата на новата концепция залягат и развитието на съпътстващата програма и професионалните формати. СИХРЕ отново ще бъде арена на едно от най-чаканите кулинарни събития – GastronomiX. Както се случи и на последното издание, и през 2020 г. в него ще участват световни имена от кулинарния свят. Ще се проведе и националната квалификация за Bocuse d’Or – най-престижното състезание за млади готвачи. Паралелно с всичко това СИХРЕ 2020 ще отвори широко вратите си за актуални въпроси в сектора, в рамките на семинарната програма, фокусирана върху хотелиерския бранш.

„Все още компаниите, които имат интерес да се включат като изложители, могат да се запознаят с условията за това на www.sihre.bg“, коментират организаторите. В сайта всеки желаещ да посети СИХРЕ 2020 може да направи и своята регистрация за свободен вход.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.