1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Информационен семинар в гр. Сеново по горските мерки от ПРСР

Информационен семинар в гр. Сеново по горските мерки от ПРСР

Експерти ще разясняват възможностите за подпомагане собствениците на гори и начините за кандидатстване по мерки 122, 223 и 226

Днес, 6 март, от 11:00 часа в залата на кметството в гр. Сеново ще се проведе първият информационен семинар от кампанията на Министерство на земеделието и храните по горските мерки от Програмата за развитие на селските райони (2007-2013 г.).

По време на кампанията експерти ще разясняват възможностите за подпомагане собствениците на гори и начините за кандидатстване по мерки - 122 „Подобряване на икономическата стойност на горите", 223 "Първоначално залесяване на неземеделски земи" и 226 "Възстановяване на горския потенциал и въвеждане на превантивни дейности" от Програмата за развитие на селските райони (2007-2013 г.).  Ще се обсъдят основните проблеми и често допусканите грешки при кандидатстване, както и ще се представят добри практики за успешно реализирани проекти.

В рамките на кампанията на територията на страната ще бъдат организирани и проведени общо 19 информационни семинара.

На 7 март (четвъртък) 2013 г. ще се проведат информационните срещи в градовете Плачковци и Полски Тръмбеш. Семинарът в Плачковци ще започне в  10:00 часа в ритуалната зала на читалище „Пробуда 1924”, а семинарът в Полски Тръмбеш ще се проведе от 14:30 часа в ритуалната зала на община Полски Тръмбеш.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.