1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Искаш да си в крак със съвременните технологии в земеделието?

Искаш да си в крак със съвременните технологии в земеделието?

Защо да участваш?

Попълни анкетата на AgroHub.BG ТУК !

В началото на изпълнението на проекта AgroDigiRise, от AgroHub.BG провеждат мащабно анкетно проучване за нуждите на потребителите от обучения и услуги, свързани с повишаване на техните цифрови знания и компетенции. По този начин, както и благодарение на богатия си експертен потенциал, организацията цели да изгради своето разнообразно портфолио, насочено към идентифицираните потребности на целевите групи.

Каква е целта на анкетата?

Обратната връзка, получена от попълнилите анкетата, ще помогне на организаторите от AgroHub.BG да подобрят качеството на предлаганите комплексни услуги и да се запознаят с конкретните нужди на потребителите в сферата на технологиите и дигитализацията на земеделието.

Към кого е насочена?

Проучването е насочено към земеделски производители, малки и средни предприятия в областта на земеделието и агро-хранителната промишленост, преподаватели във висши учебни заведения, студенти, изследователи, представители на публичната администрация, консултантски организации, компании от сферата на ИКТ, новостартиращи предприятия (стартъпи) и други заинтересовани страни, които ще се възползват от услугите в рамките на проекта AgroDigiRise.

Защо да участваш?

Всеки попълнил анкетата има възможност да се абонира за информация и безплатен достъп до всички услуги и обучения, предоставяни от AgroHub.BG!

Кога?

Анкетата ще бъде разпространявана в периода 10-25 февруари онлайн и на хартия чрез партньорската мрежа на AgroHub.BG. Попълването й отнема не повече от 10 минути.

Включи се и ти! Всяко мнение е от значение!

Към анкетата на AgroHub.BG: https://forms.gle/2cSp5KqbyaohqEdWA

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.