1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Нов търговско-сервизен център откри фирма Варекс в Русе

Нов търговско-сервизен център откри фирма Варекс в Русе

Клиентите на компанията могат да разчитат на все по-качествено сервизно обслужване

Днес, 6 ноември 2014 г. от 15,30 часа  се състоя официалното откриване на новия търговско - сервизен център на фирма ВАРЕКС в Русе,  бул. „Христо Ботев“ (кръстовището с бул. „Васил Левски“), който е на площ от 1000 кв.м. и е с инвестиция в размер на 3 милиона лева. Фирма Варекс влага постоянно в развитието на човешкия ресурс, търговско-сервизната база и инфраструктура, регионално покритие и техническа обезпеченост на своите поделения за нуждите на клиентите си. Клиентите на компанията могат да разчитат на все по-качествено сервизно обслужване, благодарение не само на специализираното оборудване и оригинални резервни части, но и на висококвалифицираните ни сервизни специалисти. Варекс е динамично развиваща се компания с годишен оборот над 25 милиона лева.

С парад на селскостопански машини, съпроводени от специалните мажоретки от балет „Мираж“ в Русе бе стартирана церемонията на официалното откриване.

Приветствия поднесоха зам. областния управител Станимир Станчев, зам.кмета Димитър Наков, Деканът проф. Д-р инж. Пламен Кангалов на аграрно-индустриалния факултет в Русенски университет, както и партньорите от фирма AGCO, както следват:

  • Йенс Кристиан Отте – търговски директор- прибираща техника
  • Кен Спайсер – бранд мениджър Challenger
  • Фредерик Моро – бранд мениджър Massey Ferguson
  • Скот Кембъл – маркетинг мениджър на Massey Ferguson

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.