1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. ONDO е една от 22-те компании, избрани да участват в програмата BeamUp lab

ONDO е една от 22-те компании, избрани да участват в програмата BeamUp lab

ONDO ще бъде една от 22-те компании, избрани измежду други 1500, които ще вземат участие в тазгодишното второ издание на програмата за стимулиране и насърчаване растежа на български компании – BeamUp lab

Програмата е насочена към стимулиране на българските стартъпи, малки и средни компании. Инициативата е на Българска фондова борса и се реализира под егидата на Министерството на финансите в партньорството с Фонд на фондовете, Българска банка за развитие, Европейска банка за възстановяване и развитие, Българска асоциация на лицензираните инвестиционни посредници и Българска стартъп aсоциация.

Целта на програмата е да отличи перспективни и иновативни български компании с устойчиви бизнес модели, да им даде видимост пред потенциални инвеститори, както и да повиши тяхното знание относно възможностите за финансиране.

Програмата представлява цикъл от четири стратегически срещи, по време на които компаниите се запознават с всички възможности за финансиране, така че да могат да инвестират гъвкаво и успешно в своето развитие и растеж. По време на срещите компаниите обменят опит и най-добри бизнес практики, менторирани са от висококвалифицирани експерти на партниращите организации и институции и общуват професионално с тях в неформална среда.

„Изключително сме развълнувани, че потенциалът и стабилното развитие на ONDO бяха оценени! Ще се възползваме максимално от възможностите на програмата с оглед предстоящите за компанията ни нови рундове на финансиране. В същото време приветстваме инициативата на Българска фондова борса и смятаме, че обединението на усилията на държавните и частни финансови институции е от ключово значение за адекватното развитие на предприемаческата екосистема в България”, споделя Илия Йорданов, управител на ONDO.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.