1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Предстои дискусия с експерти и практически съвети за изпълнение на проекти по мярка 121

Предстои дискусия с експерти и практически съвети за изпълнение на проекти по мярка 121

Форумът ще се проведе на 30 ноември на страницата на ПРСР във Фейсбук

На 30.11.2012 г. (петък) от 18:00 до 19:00 часа на страницата на ПРСР във Фейсбук ще се проведе дискусия с експерти в реално време, в която ще се дадат практически съвети за изпълнението на проекти по мярка 121 "Модернизиране на земеделските стопанства".

Бенефициентите по мярка 121 ще могат да задават въпроси към експерти, както и да споделят своя опит и трудностите, които срещат при изпълнение на проектите си. Ще бъде публикуван анонс за събитието, под който ще тече дискусията. Разговорът ще се проведе на стената на ПРСР с цел да бъде видим за всички, които се интересуват от мярката.

По мярка 121 "Модернизиране на земеделските стопанства" се подпомагат проекти, които имат за цел подобряване на цялостната дейност и конкурентоспособност на земеделските стопанства чрез модернизиране на производствените условия и въвеждане на нови процеси и технологии, целящи производство на качествени земеделски продукти, подобряване опазването на околната среда и допринасяне за спазването на стандартите на Общността и подобряване на условията в земеделските стопанства, особено по отношение на сигурността и безопасните условия на труд, хигиената и хуманното отношение към животните. Мярката се прилага на територията на цялата страна.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.