1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Предстои дискусия с експерти по мярка 112 от ПРСР

Предстои дискусия с експерти по мярка 112 от ПРСР

Събитието ще се състои на 08 януари от 18:00 до 19:00 часа на Фейсбук страницата на Програмата

На 08.01.2013 г. (вторник) от 18:00 до 19:00 часа на Фейсбук страницата на Програмата за развитие на селските райони ( www.facebook.com/PRSRBG ) ще се проведе дискусия в реално време с експерти на тема „Изпълнение на проекти по мярка 112 „Създаване на стопанства на млади фермери“.

Събитието цели да събере на едно място бенефициенти и експерти, за да обсъдят заедно възможностите и предизвикателствата при изпълнението на вече одобрени проекти по мярка 112 от ПРСР. Дискусията ще даде възможност и на бенефициентите да обменят опит помежду си.

В 18:00 часа на 8 януари на т.нар. „стена“ на Фейсбук страницата на ПРСР ще бъде публикуван анонс за събитието, под който ще се събират всички въпроси и отговори. Разговорът ще протече именно на „стената“, за да бъде видим за всички, които проявяват интерес към мярката, включително и за тези, които нямат възможност да се включат в дискусията в определения час.

По мярка 112 „Създаване на стопанства на млади фермери“ се подпомагат проекти на млади фермери, които допринасят за постигане на целите на мярката, а именно:

1. улесняване и подпомагане процеса на създаването на земеделски стопанства или поемането на вече съществуващи стопанства;
2. подпомагане процеса на модернизиране на земеделските стопанства и достигането на съответствие с изискванията за безопасност на труда, опазване компонентите на околната среда, хигиена и хуманно отношение към животните.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.