1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Проект за подобряване на ефективността в работата на служителите реализира Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград

Проект за подобряване на ефективността в работата на служителите реализира Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград

Срокът за неговото изпълнение е до 4 юни следващата година

Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград за първи път имаше възможността да кандидатства по проект „Подобряване на ефективността в работата на служителите от Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград чрез повишаване на тяхната компетентност. Това каза на откриващата пресконференция, по повод началото на проекта, директорът на Областна дирекция „Земеделие” Кирил Укев, предаде Радио ‘‘Фокус’’.

Проектът е в рамките на ОП "Административен капацитет". Идеята на проекта е да бъдат обучени служителите на Областна дирекция, като тук се включва всички общински служби, като затова се набляга на института за публична администрация. Ръководител на проекта е Ваня Пецанова, главен секретар на Областна дирекция „Земеделие”, координатор по проекта е Владимир Хаджийски, директор на Дирекция „АПФСДЧР”, счетоводител е Юлия Ангелова, която е и главен счетоводител на ОД „Земеделие”.

Стойността на проекта е 89 799.58 лв., а срокът за неговото изпълнение е 12 месеца от сключването на договора - до 4 юни следващата година.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.