1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Расте интересът към националния конкурс по ПРСР „Община на 2012 г.”

Расте интересът към националния конкурс по ПРСР „Община на 2012 г.”

Крайният срок за подаването на заявки за участие е 30 октомври 2012-та

Расте интересът към националния конкурс „Община на 2012 г.” по ПРСР. Стартиралата надпревара предизвика огромен интерес сред общините. Набирането на заявки за участие продължава, а крайният срок за подаването им е 30 октомври 2012 г.

Конкурсът се организира от Министерството на земеделието и храните и ще се проведе под патронажа на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов. Той има 4 категории: „Туризъм”, „Инфраструктура”, „Обновяване и развитие на населените места” и Местна инициативна група.

Право да кандидатстват имат всички общини, които имат добри проекти по мерки 313, 321 и 322 и по ос 4 ЛИДЕР от ПРСР. Оценяването на проектите ще се извърши от жури с представители от Министерството на земеделието и храните, ДФ „Земеделие”, Националното сдружение на общините, Националната асоциация на председателите на общински съвети в България, представител на университетската общност и медиен експерт.

Повече информация за конкурса можете да намерите на неговата интернет страница: www.obstina.eu или на телефон: 032/90 26 76.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.