Семинари по горските мерки от ПРСР в Плачковци и Полски Тръмбеш

Снимка:

Ще се обсъдят основните проблеми и често допусканите грешки при кандидатстване

Днес, 7 март, ще се проведат информационни семинари по горските мерки от Програмата за развитие на селските райони (2007-2013 г.) в градовете Плачковци и Полски Тръмбеш, като част от кампанията на Министерство на земеделието и храните.

На срещите инж. Станислав Банчев, държавен експерт от МЗХ, ще разясни възможностите за подпомагане собствениците на гори по мерки 122, 223 и 226 от Програмата за развитие на селските райони. На въпроси на участниците ще отговарят експерти от Северноцентралното държавно предприятие – Габрово и ДФЗ Областна дирекция – Габрово. Ще се обсъдят основните проблеми и често допусканите грешки при кандидатстване и ще се представят добри практики за успешно реализирани проекти.

Семинарът в Плачковци ще започне в 10:00 часа в Ритуалната зала на читалище „Пробуда 1924” в града, а семинарът в Полски Тръмбеш ще се състои от 14:30 часа в Ритуалната зала на Общината.

В рамките на информационната кампания на територията на страната ще бъдат организирани и проведени общо 19 информационни семинара.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.