1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. В Банско и Разлог ще се проведат семинари за представяне на мерките от ос 4 ЛИДЕР

В Банско и Разлог ще се проведат семинари за представяне на мерките от ос 4 ЛИДЕР

Събитията ще способстват да насърчат хората да поемат инициативи, да задават въпроси и да търсят отговорите им

Продължава поредицата от информационни семинари от Програмата за развитие на селските райони за „Представяне на добри практики по мерките от ос 4 ЛИДЕР”, които ще се проведат в гр. Банско и в гр. Разлог

На 24 октомври 2012 г. (сряда) в гр. Банско в заседателната в Парк Хотел Гардения и на 25 октомври 2012 г. (четвъртък) в гр. Разлог, „Комплекс Катарино” ще се проведат семинари за „Представяне на добри практики за прилагането на мерките по ос 4 ЛИДЕР от ПРСР (2007-2013 г.)”. Целта на срещите е да се популяризира и подобри нивото на информираност на заинтересованите лица и групи относно възможностите, които дават мерките от ос 4 Лидер. Събитията ще способстват да насърчат хората да поемат инициативи, да задават въпроси и да търсят отговорите им. Да мислят как и с какво може да се направи привлекателно за живеене и работа всяко населено място, както и да обменят опит и информация помежду си.

Участниците в срещата ще могат да се запознаят със значението на подхода ЛИДЕР за насърчаване на устойчивото развитие на селските райони и ще научат повече за това какво е местна инициативна група и как такива групи вече успешно работят в страната.

Лектори ще бъдат представители от Министерството на земеделието и храните, от МИГ Банско и МИГ Разлог.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.