В Годеч и Чипровци ще се проведат семинари по Ос 4 ЛИДЕР от ПРСР

Събитията ще се състоят на 9 и 11 април

На 9 април 2013 г. – вторник, в Заседателната зала на община Годеч, гр. Годеч от 10:00 ч. и на 11.04.2013 г. в гр. Чипровци в заседателна зала на община Чипровци от 11:00 ч. ще се проведат информационни семинари от кампанията за „Представяне на добри практики за прилагането на мерките по Ос 4 ЛИДЕР от Програмата за развитие на селските райони (2007-2013 г.)”.

Целта на срещите е да се популяризира и подобри нивото на информираност на заинтересованите лица и групи относно възможностите, които дават мерките от ос 4 Лидер. Събитията имат за цел да насърчат хората да поемат инициативи, да задават въпроси и да търсят отговорите им. Целта е да се открие начин, как може да се направи привлекателно за живеене и работа всяко населено място, както и да се обмени опит и информация между участниците.

Лектори от „МИГ – БЕРКОВИЦА ГОДЕЧ” и „МИГ ЗАПАДНА СТАРА ПЛАНИНА КОПРЕН – МИДЖУР” ще запознаят присъстващите със значението на подхода ЛИДЕР за насърчаване устойчивото развитие на селските райони и за това, какво е местна инициативна група и как такива групи вече успешно работят в страната.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.