1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. В Костинброд и Етрополе ще се проведат семинари по ос 4 ЛИДЕР от ПРСР

В Костинброд и Етрополе ще се проведат семинари по ос 4 ЛИДЕР от ПРСР

Целта на срещите е да се популяризира и подобри нивото на информираност на заинтересованите лица и групи

На 28 ноември 2012 г. – сряда, в читалище „Ив. Вазов“ – гр. Костинброд и на 29 ноември 2012 г. – четвъртък, в гр. Етрополе в хотел Еверест от 11:00 ч. ще се проведат информационни семинари от кампанията за „Представяне на добри практики за прилагането на мерките по ос 4 ЛИДЕР от Програмата за развитие на селските райони (2007-2013 г.)”.

Целта на срещите е да се популяризира и подобри нивото на информираност на заинтересованите лица и групи относно възможностите, които дават мерките от ос 4 Лидер. Събитията имат за цел да насърчат хората да поемат инициативи, да задават въпроси и да търсят отговорите им. Целта е да се открие начин, как може да се направи привлекателно за живеене и работа всяко населено място, както и да се обмени опит и информация между участниците.

Лектори от МИГ Костинброд и МИГ Етрополски Балкан ще запознаят присъстващите със значението на подхода ЛИДЕР, за насърчаване устойчивото развитие на селските райони и за това, какво е местна инициативна група и как такива групи вече успешно работят в страната.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.