1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. Във Фейсбук ще се проведе дискусия с експерти в реално време по мярка 141

Във Фейсбук ще се проведе дискусия с експерти в реално време по мярка 141

Снимка:

Събитието ще се състои на 19.10.2012 г. от 18:00 до 19:00 часа

На 19.10.2012 г. (петък) от 18:00 до 19:00 часа на Фейсбук страницата на Програмата за развитие на селските райони ( www.facebook.com/PRSRBG ) ще се проведе дискусия по мярка 141 "Подпомагане на полупазарни стопанства в процес на преструктуриране", която е отворена за прием до края на 2012 г. 

Всеки, който проявява интерес, ще може да зададе своя въпрос по мярката към експерти, които ще отговарят в реално време. На страницата на ПРСР във Фейсбук ще бъде публикуван анонс за събитието, под който ще тече дискусията.  Потребителите ще могат да задават въпросите си под формата на коментари под анонса.

Помощта по мярка 141 "Подпомагане на полупазарни стопанства в процес на преструктуриране" е насочена към земеделски стопанства, които имат икономически размер между 1 и 4 Икономически единици, произвеждат за собствена консумация и продават част от своето производство, но едновременно с това притежават потенциал да се развият в жизнеспособни пазарно ориентирани стопанства. Подкрепата по тази мярка има за цел малките стопанства да се преструктурират и да станат жизнеспособни.

Финансовата помощ е в размер на левовата равностойност на 1 500 евро годишно за период от максимум 5 години. Тя се предоставя за изпълнение на целите, които кандидатът е поставил в своя бизнес план.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.