1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. 25 години ТЕДИ ООД

25 години ТЕДИ ООД

Фирмата събра близо 400 гости в Правец

25 години отбеляза ТЕДИ ООД с приятели и партньори в изискан хотел в Правец. Гостите, близо 400 земеделски производители и представители на агрохимически и семенарски компани, бяха приветствани от управителя на фирмата Тодорка Кръстева. „За такъв период човек се ражда, расте, развива се, израства като личност. През тези 25 години фирма ТЕДИ ООД израсна не само като дистрибутор на торове, семена и ПРЗ, но и като сервиз – компетентен и професионален, като достоен производител, еталон в производството на селскостопанска продукция, като се стараем да доказваме, че правим рентабилно производство“, отбеляза Тодорка Кръстева.

Управителят на ТЕДИ ООД не пропусна да отбележи задоволството си от екипа специалисти, с които работи, за техните усилия и професионализъм за утвърждаване просперитета на фирмата. От името на колегите си Лилия Николова, PR и връзки с обществеността в ТЕДИ ООД, подчерта, че всички се гордеят да се развиват като професионалисти под зоркия поглед на жената, създала фирмата с много труд.

От основаването си през 1989 г. до днес компанията е водещ дистрибутор на световни брандове ПРЗ, семена и торове, без които, по думите на г-жа Кръстева, фирмата не би устояла на пазарните предизвикателства през всичките тези години.

Като дългогодишен агроном, корифей в професията си, Тодорка Кръстева предупреди земеделските производители да не подхождат традиционно към основните агротехнически мероприятия, а да прилагат технологии, строго специфични според метеорологичните особености, според предшестващата култура, за да бъде наваксано загубеното от трудната в климатично отношение предходна година.

Мария Неделчева, търговски мениджър на БАСФ България, отдел Растителна защита: За нас г-жа Кръстева е достоен за уважение партньор заради високия й професионализъм. Пожелавам й здраве и с присъщата й упоритост да върви напред. Защото успехът е заложен не във времето, мястото или обстоятелствата, а успехът е заложен в самия човек.

Татяна Михайлова, управител на Екофол: Всички знаем в България какво означават 25 години труд. Всяко година по трудност се равняват на три. Поздравявам ги за успеха и пожелавам от сърце лично и фирмено здраве и все така напред и нагоре.

Ралица Янакиева, мениджър на Байер КропСайанс: Възхищавам се на професионализма на г-жа Кръстева, с която работим повече от 15 години. С всяко нейно действие тя доказва, че може да се разчита на нея и нейния екип и е гаранция за качеството на услугата, която предлагат.

Николай Черкезов, мениджър на Монсанто България: Моделът за правене на бизнес, който те предлагат в страната, е успешният. Пожелавам им да продължават да вървят и занапред по него, за да са в полза на българското земеделие.

Димитър Мачуганов, земеделски производител, гр. Летница: Лесно се работи с професионалисти. Желая на г-жа Кръстева да е здрава, силна и амбициозна дама, която да показва на голяма част от мъжете как се прави бизнес в земеделието.

С шумно парти фирмата показа класа не само на полето, но и в правенето на стилни купони. За да забавлява гостите, пристигнаха балетен и фолклорен ансамбъл, а доброто настроение поддържаше Димитър Рачков. Поканени бяха фолк дивата Нелина и един от най-популярните изпълнители в Източна Европа Бобан Здравкович, които веселиха гостите. Кръшни хора и луди танци изпълниха дансинга до зори на следващия ден.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.