1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. 51 брой на „Конете на България“

51 брой на „Конете на България“

Тази сряда ефира ще отекне с подковани теми и конски заглавия

Кой е новият секретар на Българската асоциация по конен туризъм и къде ще се проведат първите конни състезания по Тодоровден в страната? Защо швейцарският зимен курорт Сейнт Мориц посреща все по-малко коне в традиционните си снежнобели състезания? Отговорите очаквайте още в първите минути на епизода, в който екипът на предаването гостува във ферма за животни и конна езда в пернишкото село Дивотино. Там освен големи коне, зрителите ще видят и екзотични мини породи животни. 
Дивотино
 
От конната клиника в Стара Загора пък е репортажът, с който се отваря дума, за актуалното преходното меню на конете от зима към пролет и така важното захранване. Със съвети по темата ще говори д-р Сашо Събев.
д-р Събев
С новина и изключително полезен репортаж се разписва изпълнителния директор на фирма „Трансформа“ Румен Червенков, който обявява, че най - сетне у нас вече има официален представител на световно известната чешката марка PARAGAN HORSEBOXES.
транспорт
Специализираните автомобили предлагат възможности за комфортно транспортиране на до 2 коня и 5 човека персонал. 
Транспорт коне
 
Всичко това гледайте тази сряда от 21:00 часа само в ефира на фермерската Агро ТВ
Предаването е с премиера през сряда, с повторения четвъртък от 12:00 ч., неделя от 22:00 ч, и онлайн по всяко време на www.agrotv.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.