1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. АГРО ТВ с пореден рекорд в YouTube

АГРО ТВ с пореден рекорд в YouTube

Над 2 млн. минути са изгледани от почитателите на специализираната телевизия

Пореден рекорд отчита АГРО ТВ със своя канал в YouTube. За последните 30 дни са изгледани 2 млн. минути посредством над 428 000 преглеждания, като 728 нови абонати са се присъединили към платформата. Така АГРО ТВ се нарежда на първо място сред специализираните медии с над 26 000 абонати.

AgroTV

В YouTube канала на медията ще намерите цялата продукция на АГРО ТВ, както и на обновената интернет страница на медията. Тя предлага директно излъчване на АГРО ТВ и е обогатена с нови рубрики и категории, предоставя по-добра визуализация и подобрена достъпност до цялото съдържание.

Новата рубрика Вашите истории дава възможност на нашите зрители да изпращат видеа и снимки от стопанствата си, за да споделят как протичат мероприятията и процесите на производството, да се похвалят и да разкажат за успехите си.

Регистрирайте се в новия сайт на АГРО ТВ, за да получавате седмичен бюлетин с акценти от програмата на телевизията.

Сред най-рейтинговите предавания на АГРО ТВ, излъчвани в ефира, са Агрополитики, Бизнес новини, Агрофорум, Бизнес форум, като 64% от аудиторията на медията са мъже. Интересен е фактът, че телевизията има сериозен дял зрители-висшисти – 40%.

Профилът на АГРО ТВ доказва, че малките телевизии имат своя вярна аудитория.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.