1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Асоциация Растителнозащитна индустрия България е с нов председател

Асоциация Растителнозащитна индустрия България е с нов председател

Снимка:

Ваня Горчева – мениджър на „БАСФ България” беше на поста два мандата

В съответствие с действащия устав на Асоциация Растителнозащитна Индустрия България (АРИБ) на 20 септември 2010 г. беше свикано годишно общо събрание на асоциацията, на което за председател на АРИБ беше избрана фирма „Байер България” ЕООД, представлявана от г-н Александър Бушермьоле. АРИБ действа като посланик на индустрията за растителна защита в България и е част от европейската и глобална мрежа, промотирайки селскостопански технологии за производство на здравословни храни, за развитие на конкурентно земеделие и за постигане на високо качество на живот.

„Байер България” ЕООД поема председателството от г-жа Ваня Горчева след изтичане на нейния втори мандат. Тя е председател на управителния съвет на АРИБ от създаването на асоциацията през 2006 г. Членовете на АРИБ искрено ù благодарят за времето и енергията, свързани с успешното създаване и функциониране на сдружението.

Александър Бушермьоле е новият мениджър на „Байер КропСайънс” за България. Преди половин година той пристигна от главната централа на дружеството в Монхайм, където е бил глобален продуктов мениджър за фунгициди. Той работи за „Байер” от 9 години.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.