1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Австралийски фермер има амбицията да инвестира в българското овцевъдство

Австралийски фермер има амбицията да инвестира в българското овцевъдство

Снимка:

Д-р Антъни Джуд де Силва сподели бизнес интересите си специално за Агромедия Груп

Австралийският фермер д-р Антъни Джуд де Силва който в електронно писмо до Агромедия Груп изрази желанието си да сподели идеи и даде интервю за брой 11/2013 на сп. „АгроКомпас“, представяйки общите синергии при отглеждането на овце и прилагането на маркетингови техники в доказалия се в близкото минало у нас бранш на овцевъдството.

Д-р Антъни Джуд де Силва е на работно посещение у нас. Агромедия Груп отново беше първата, пред която той сподели бизнес интересите и конкретните си договорки за инвестиции в овцевъдството и телекомуникационните услуги по време на срещите си с представители на българското правителство, изпълнителния директор на Изпълнителната агенция за селекция и репродукция в живоновъдството (ИАСРЖ) и председателя на Националната овцевъдна асоциация у нас.

Д-р Де Силва е основател на Woolconnect - компания за преработка на вълна, чиято цел е да подпомага овцефермите в посока по-добра печалба. Woolconnect обединява интересите на 66 фермери, които отглеждат над 500 хил. овце и произвеждат над 3 милиона килограма вълна. Лично д-р Де Силва се занимава с отглеждане на овце от 1984 г. на площи от 2500 акра. В момента той произвежда вълна, агнешко и овче месо, както и зърнено-житни култури в съчетание с животновъдния си бизнес.

Подробности за бизнес плановете и амбициите на д-р Антъни Джуд де Силва за инвестиции в българското овцевъдство и телекомуникации четете в първи брой на сп. „АгроКомпас“ за новата 2014 година.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.