1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Бъдете с АГРО ТВ в неделя

Бъдете с АГРО ТВ в неделя

Овощен рай сред житницата - изненадите на кооперацията в село Професор Иширково край Силистра

Овощен рай сред житницата - изненадите на кооперацията в село Професор Иширково край Силистра. И още: учените от Добруджанския земеделски институт, за чуждия опит в протeкцията на качествни родни сортове пшеница.  "Говори България" е в неделя, 28 октомври, от 18:00 ч.

50% държавна помощ за построяване на малка мандра или кланица. Какви надежди се крият зад това добро намерение? Върху тези въпроси разсъждава Валентина Спасова в неделния коментар в 19:25 ч.

В неделната рубрика Агротема - Анета Божидарова показва жените в селските райони като мотор за тяхното възраждане. Не ги пропускайте от 19:30 ч. по АГРО ТВ!

Продължаваме със сектор „Зърнопроизводство“. В предаването „Ние, зърнопроизводителите“ гостуваме в Ямболско. Правим обзор на изминалата стопанска година и какво е състоянието на кооперациите в региона. Гледайте ни тази неделя, 28 октомври, точно 20:00 ч.

Опазването на почвите от замърсяване - знаем ли изключителния ефект за екосистемата? Какви мерки са залегнали в законопроекта за Поземлените отношения и опазването на земеделските земи? Отговорите търси Валентина Спасова в предаването „Брюксел в превод“ в неделя, в 20:30 ч.

Приятна неделя с програмата на АГРО ТВ!  

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.