1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. БАПОП организиа "Открит ден на оранжерийното производство"

БАПОП организиа "Открит ден на оранжерийното производство"

Събитието ще се проведе на 25 юни под мотото „Качеството на оранжерий­ни­те продукти – гаранция за здравословна храна“

Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция (БАПОП) организира за първи път „Открит ден на оранжерийното производство“ на 25 юни (четвъртък) 2015 г. под мотото „Качеството на оранжерий­ни­те продукти – гаранция за здравословна храна“ от 07:00 ч. до 11:00 ч. на стоковото тържище – с. Огняново 4417, област Пазарджик. Събитието се организира с любезното съдействие на нашия асоцииран член “Пазар на производителя – Пазарджик” АД.

На този ден петнадесет оранжерии (в т.ч. и най-големите в България) ще предложат първокачествени зеленчуци на промоционални цени. Някои от участниците са дългогодишни производители, известни на българския пазар.

Основната цел на събитието е популяризиране на висококачественото българско производство и безопасността на храните. „Винаги пресни, контролирани от сертифицирани лаборатории, продуктите на производителите на БАПОП са с грижа за здравето на сънародниците ни. Всички ние сме освен доставчици на българския пазар и износители в Европейския съюз“, сподели Председателя на управителния съвет на БАПОП, Красимир Кичуков.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.