1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. До 30% по-ниски цени за оръжие, екипировка и оборудване на изложението Наслука - лов, риболов, спорт

До 30% по-ниски цени за оръжие, екипировка и оборудване на изложението Наслука - лов, риболов, спорт

Атрактивните оферти ще важат за периода от 24 до 27 септември в Интер Експо Център

Специални цени и награди очакват ловците, риболовците и любителите на екстремните спортове, които посетят „Наслука- лов, риболов, спорт“ от 24 до 27 септември в Интер Експо Център. Атрактивните оферти и намаления, които достигат до 30% ще важат само за периода на специализираната изложба. По-ниски цени за оръжия, за екипировка и всякакво оборудване ще може да „остреляте“ преди започването на ловния сезон за едър дивеч. Само срещу 3 лева вход ще успеете да подновите гардероба и снараженията си за любимото хоби на по-добри цени.

Нови хитови продукти на пазара с до 30% по-ниски цени ще предложат от VIP Оръжейни комплекси, съобщи Цветелина Рашкова от компанията. Топ офертите ще важат за пушки и карабини от серията BENELLI, за бинокли, далекомери и патрони. Компанията ще представи специалните намаления в луксозна брошура само по време на изложението.

Промоции ще има и на последно поколение спортна оптика. През последните години особено много нарасна интересът към ловни карабини, окомплектовани с оптически мерници. Това се дължи на по-големите възможности за употреба и точността за изстрел, коментират от VIP Оръжейни комплекси. Средно 10% намаления на своята спортна оптика ще предложат и от компанията официален представител на Nikon Профайлд ООД, която ще присъства за първи път на изложението. Други продукти като бинокли, оптични прицели, лазерни далекомери ще бъдат на още по-атрактивни цени.

Нови продукти в средния ценови клас, чиято цел е да се наложат на пазара, също ще са на промоция. Това са гладкоцевни пушки на турската марка АТА ARMS, карабини на Mossberg и нова марка гладкоцевни патрони Sterling и BRENNEKE, съобщи Мария Младенова от „Ай Ес Ди“. Младите ловци се активизират преди началото на ловния сезон за едър дивеч и търсенето традиционно се увеличава. Това е точният момент да се снабдят с необходимото оръжие и оборудване.

Най-големият хит сред нашите клиенти са определено термалните прибори, било то камери или прицели, съобщиха от „Алексис“. Те ще представят най-добрата досега термална камера на компанията Pulsar- Quantum XD50S с 50 Hz с опресняване и вграден далекомер, шест цветови режима и 4-кратно увеличение. На изложението посетителите ще могат да видят още бойни пистолети, канадски фенери, висококачествени калъфи и ловни аксесоари, прибори за нощно виждане, ловни ножове, чешки керамични комплекти на по-атрактивни цени.

Екипировката и облеклата за любимото хоби също ще са между 25-35% по-евтини.
С интересни емоции и приятни срещи 23-ото издание на специализираното изложение “Наслука - лов, риболов, спорт“ ще привлече любителите на лова, риболова и различни видове спортове от цялата страна. Това е единствената есенна специализирана изложба за лов и риболов в България, която миналата година бе посетена от близо 5000 души.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.