1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Двустранни бизнес срещи в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия

Двустранни бизнес срещи в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия

Събитието ще се проведе на 10 ноември в Интер Експо Център

За първа година Българска стопанска камара, Интер Експо Център и най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network, организират безплатни двустранни бизнес срещи за компании в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия.

Събитието Food4life ще бъде част от най-големите международни изложения в България в ХВП сектора - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд&Дринк и ХОРЕКА сектора - Сихре.

Изложенията ще се проведат в рамките на четири дни от 9 до 12 ноември, а двустранните бизнес срещи на 10 ноември.

„Към момента има регистрирани близо 50 компании от Италия, Гърция, Чехия, Полша, Сърбия, Албания, Индия и България“, коментира управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

Тази година се очаква близо 420 компании от България и други 10 държави да участват в международните събития в Интер Експо Център, като миналата година те бяха посетени от над 19 хил. души.

Създаване на бизнес партньорства

„Двустранните бизнес срещи дават възможност в рамките на един ден фирми да създадат бизнес контакти с местни и чуждестранни партньори или да участват в проекти, финансирани от ЕС“, каза Ивайло Иванов.

Според него паралелното протичане на шестте тематични изложения е идеална възможност за компаниите в двата сектора да стъпят на чужд пазар или да промотират  свои продуктите.

„Освен това фирмите ще могат да посетят други тематични конференции, презентации и семинари“, допълва Иванов.

Как да се регистрирате

Регистрация за събитието може да бъде направена чрез интернет страницата  https://www.b2match.eu/food4life2016, като крайният срок е 30 октомври.

След попълване на контактни детайли и данни за фирмата, е нужно да се посочат видовете партньорства, които се търсят и предлагат.

Следващият етап започва след 24 октомври, когато участниците ще имат възможност да заявяват срещи, последвани от потвърждение или отхвърляне и изготвяне на график. Компаниите, които имат щанд на изложенията, ще могат да заявяват срещи, като посочат номер на щанда при регистрация.

Финалният етап от програмата е одобрение на окончателен индивидуален график. Всеки участник ще получи списък с приетите срещи, който ще бъде достъпен по всяко време в неговия профил. Срещите ще се провеждат в рамките на 30 минути.

Повече информация за изложенията може да откриете на http://food-exhibitions.bg и http://sihre.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.