1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Екстремен 45-ти брой на предаването „Конете на България“

Екстремен 45-ти брой на предаването „Конете на България“

Епизодът ще разкрие и красотата най-знаменитото европейско конно шоу Cavalluna

В новия епизод на единственото предаване за коне в България ще видите най-смелите млади ездачи по конкур ипик с коне, без коне и... с вързани крака в забавна игра да прескачат препятствия.

HB45
В специален репортаж от конната база в Арбанаси ще ви пренесем в най-вълнуващите изживявания по време на състезание без строг регламент и оценка от съдии, но в истински паркури на различни височини. Турнирът посрещна само деца в дисциплината с идея за различно закриване на сезона.
HB45

Пак за паркур, но като изкуство, като предизвикателство само с физическите способности на човешкото тяло да се преодоляват пространства и препятствия, зрителите ще видят интервю с екстремния спортист и каскадьор Илко Илиев.

HB45
Освен че язди прекрасно, 32-годишният екстремист показва малка част от любимите си занимания фрийрън, парашутизъм, парапланеризъм, паркур, каскади и „акробатичните“ полети, които прави с дрон като оператор. Илиев има спечелени над 15 дрон филм феста, дубльор е на Антонио Бандерас и участва в редица култови филмови продукции.
HB45
HB45

Епизодът на препускащото предаване ще разкрие и красотата най-знаменитото европейско конно шоу Cavalluna, както и последните новини от света на конете у нас и чужбина.

HB45
Гледайте! Броят е повече от летящ и цветен - тази сряда - 8 декември, от 21:00 часа, само по АГРО ТВ.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.