1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд!

Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд!

Актуалните теми от света на агробизнеса

Една ферма се изправя срещу държавата. България все още е със статут на страна, в която има огнище на чума по дребните преживни животни. Защо ситуацията е такава? Гледните точки по темата – в поредното издание на предаването „Земеделие на фокус“.

След час по АГРО ТВ - в 7:30 часа е АГРОФОРУМ. Гост в студиото е Андрей Мачуганов за алтернативата на съвременните фермери. А именно – диверсификацята на производството.

На 2 февруари в рубриката Агротема - блиц въпроси към земеделския министър. Една от горещите теми в сектор „Земеделие“ в момента е мегазаконът за земята.

Гледайте най-важното от последните дни в Седмичния обзор – една от най-важните теми е фаталната 2018 за пиперопоризводство. Събота – 18:00 по АГРО ТВ.

Още от събота - Животновъдството - нови регламенти, стари проблеми – това е темата в рубриката Агрокоментар с Валентина Спасова.

Сектор „Рибарство и аквакултури“ за промените в Закона за водите – гледайте повече в неделната Агротема с автор Анета Божидарова.

В неделя в 18:00 гледайте „Говори България“. С вкус на родни продукти и най-старото вино в България, от 1992 година и шедьоври в иконописта. “Две срещи в една“: с директора на Лозаро-винарския институт и още - за Параклиса-Мавзолей “Свети Георги Победоносец“, който съхранява костите на воините, загинали в Руско-турската Освободителна война.

Кредитите от Държавен фонд „Земеделие“ са на прицел в неделния Агрокоментар. Бъдете с нас в 19:25 часа.

И още за българското вино тази неделя – Къде сме ние на световната, балканската и европейската карта и какви са пазарните тенденции - гледайте „Брюксел в превод“ в 20:30 ч.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.