1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Гледайте Агро ТВ и този уикенд!

Гледайте Агро ТВ и този уикенд!

Акценти в програмата

Търсачи на трюфели от региона на Исперих разкриват тайните на занаята. Как се обучават кучета, защо в сектора се говори за война – не пропускайте предаването „Земеделие на фокус“. 

Коя е печелившата формула за производство на царевица и набира ли популярност градското пчеларство у нас? Всичко това в предаването Агрофорум. 

В Седмичния обзор очаквайте тези и още теми:
Проверяват къщите за гости за злоупотреби. Също - проблемите в овцевъдството остават нерешени. 

Рухналите основи на големите овцевъдни комплекси все още се виждат в Добруджа. На загуба ли е овцевъдството в България? Вижте в съботната Агротема.   

Гергьовден e един от най-обичаните български празници. Чества се в цялата страна, като едновременно го отбелязват християни, мюсюлмани, арменци. Още за традицията на Гергьовден ще научите в неделната Агротема. 

И още: в навечерието на Георгьовден: Защо Георги от Родопското село Фотиново, потомствен овцевъд, продаде овцете си и гледа говеда-Херефорд, Джерсей и Черно-шарено в чужда ферма? Репортаж, наситен с проблеми и Родопска живопис над Батак в предаването "Говори България" с водещ Ваня Манолова. 

Националната асоциация на младите фермери с ново ръководство. Какви са неговите амбиции за бъдещето? Вижте в "Брюксел в превод" с водещ Валентина Спасова. 

Приятен уикенд с Агро ТВ!  

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.