1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Гледайте през уикенда по АГРОТВ

Гледайте през уикенда по АГРОТВ

За най-ранобудните: Земеделие на фокус и АГРОФОРУМ

АГРОТВ ви предлага богата и полезна програма през уикенда.

За най-ранобудните тази събота – 04 август, е срещата с Татяна Динева, агроном в ЗК Бъдеще. „Бъдещето е в земеделието“, споделя младата жена пред автора на предаването Анета Божидарова. Разказва, че за три години е отчетено видимо развитие на кооперацията, благодарение на направените инвестиции. Какво е бъдещето на кооперациите и имат ли роля за оцеляването за българското село? Отговорите – тази събота в 06:40 ч само в предаването Земеделие на фокус, с Анета Божидарова.

В предаването АГРОФОРУМ в събота в 07:30 ч ще видите световна премиера на нова серия зърнокомбайни, която се състоя в Дрезден, обиколка на опитни полета в страната, за да ви запознаем с най-новата генетика при пролетните култури и ще получите експертни съвети за предстоящата есенна сеитба.

В по-късните часове на съботния ден по АГРОТВ може да гледате Обзор на най-важните теми от изминалата седмица.

Коментарът на Валентина Спасова за отварянето на мярката „Инвестиции в неземеделски дейности" ще се излъчва в съботния ден от 19:30 часа. Веднага след него зрителите ще могат да гледат и Агротемата, която ще ви заведе в ябълковите градини на семейство Срадкови от село Първомай.
 
В събота не пропускайте и филма от любопитната поредица Рибарски приключения в Австралия, който ще ви заведе в Порт Дъглас - там, където гъстите дъждовни гори на щата Куинсланд срещат топлите води на Коралово море. 
 
В неделния ден – 05 август, са премиерите на хитовите предавания Ние, зърнопроизводителите и Брюксел в превод.

Телевизия Агро ТВ ви пожелава усмихнат уикенд...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.