1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Голямата Добруджа събра големия бизнес у нас – с визия за бъдещето

Голямата Добруджа събра големия бизнес у нас – с визия за бъдещето

Домакин е Добруджанският съюз на зърнопроизводителите, с председател Радостина Жекова

Само мащабните пространства на Добруджа могат да съберат на едно място толкова мащабна полева платформа, каквато е Дни на полето.
За първи път у нас Добруджанският съюз на зърнопроизводителите е домакин подобен форум. До 28 юли в землището на добруджанското село Поручик Гешаново  си дават среща водещи семенарски компании с над 200 хибрида царевица и слънчоглед, вносители и производители на земеделска техника, на листни торове и препарати, застрахователи, банкови институции, доставчици на гориво, фирми за иновации и технологии.
„Идеята за полските дни в Добруджа е резултат от обединението на зърнопроизводителите, на съвместни усилия и дружески отношения, защото заедно сме по-силни. Ние сме визионери“,  казва Радостина Жекова. Планираната мащабна платформа в село Поручик Гешаново има за цел да улесни земеделците при избора им на продукти през новата стопанска година. Дни на полето в Добруджа вече отвори врати. До 28 юли всички са добре дошли! Въпреки предизвикателствата, земеделците са силни, когато са единни!, категорични са зърнопроизводителите, за които Добруджа е не просто бизнес, а лична кауза.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.