1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Иновационно решение за хидроизолационно покритие на сгради от Селена Груп

Иновационно решение за хидроизолационно покритие на сгради от Селена Груп

10% по-ниска температура в горещините с COOL-R

Селена Груп създаде първото по рода си високорефлективно хидроизолационно покритие, което защитава покрива от топлина и вода. Новаторското решение беше представено на пресконференция в столицата, на която присъстваха президентът на управителния съвет на Селена Груп Жан-Ноел Фурел; вицепрезидентът на Управителния съвет Марчин Мацевич; Михал Спецялски, Маркетинг директор на Селена Груп и Диян Димитров – Управляващ директор на Селена България.

COOL-R оказва силно положително влияние в областта на животновъдството и промишлеността - сгради с и без климатизация, животновъдни ферми; големи супермаркети; производствени сгради и складови помещения със специално предназначение, което напълно променя подхода към строителни дейности и дава реални позитиви за бизнеса. 

Високорефлективното хидроизолационно покритие COOL-R защитава покрива от топлина и вода. Решава проблеми като стареене, течове и прегряване в едно и също време. Удължава живота на съществуващите покрития на плоски и наклонени покриви.

1ba01641-3e76-4ab8-a387-8e9d2a34d0c1_400На пресконференцията бяха представени стратегията и бъдещите планове за развитие на компанията, позициониране на българския пазар, част от глобалния план на Селена Груп, както и тенденциите в бранша и последните иновационни решения в строителния бизнес.

Селена е една от първите компании, предлагащи модерна строителна химия на полския пазар. Днес Селена Груп е сред първите трима най-големи производители на еднокомпонентна полиуретанова пяна в световен мащаб и е представена на 4 континента - Европа,Северна Америка, Южна Америка и Азия. Благодарение на интегрираните функции на отдел Изследване и развитие с лабораторни центрове в Полша, Испания и Китай, Селена непрекъснато разширява своята продуктова гама, за да може да задоволи нуждите на своите клиенти на различни пазари и постоянно променящи се пазарни трендове. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.