1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Какво ще ви предложи АГРО ТВ тази събота и неделя?

Какво ще ви предложи АГРО ТВ тази събота и неделя?

Акценти в програмата

Поредното издание на предаването „Земеделие на фокус“ ще ни отведе при младия овцевъд Матея Кривиралчев от живописната Копривщица. За мераклиите животновъди разказва Анета Божидарова в събота сутрин 6:40.

След час по  АГРО ТВ - в 7:30 часа е АГРОФОРУМ. Иновациите - приоритет в новата ОСП. Както и най-важното за успешните ферми или как се прави бизнес в конкурентна среда?
В Седмичния обзор очаквайте – Създават Консултативен съвет по пчеларството към земеделското министерство. И още – 18 отворени мерки от ПРСР през тази година. Събота, точно в 18:00 часа.
Агрокоментарът в събота също е посветен на пчеларите. Стопаните отново излязоха на протест. Имаше ли промяна за сектора – коментира Валя Спасова в 19:25 ч. А коментарът в неделя - Планинският продукт – отваря ли врати?
Минути след това – съботната Агротема. Разговор на Цветелина Влайкова по актуални въпроси в биоземеделието със Стоилко Апостолов. Бъдете с нас в събота 19:30 ч.
В рубриката Агротема тази неделя – каква година изпращат общините?

В неделя в 18:00 гледайте „Говори България“. От Ваня Манолова ще научите за добрите примери за спасяване на пернати от земеделци и обобщение на сдружение „Зелени Балкани“.
И още в неделя - най-актуалното и полезно от 2018 г. Гледайте „Брюксел в превод“ неделя – 20:30 ч.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.