Какво ще ви предложи Агро ТВ този уикенд

Акценти в програмата

Съвременните пазители на българското село – една вдъхновяваща история в поредното издание на предаването „Земеделие на фокус“. При Нели и Николай Ковачки – единствените козевъди в пернишкото Старо село. Гледайте тази събота само по Агро ТВ.

Следва АГРОФОРУМ: Седма национална среща на земеделските производители в България – какво да очакваме от форума? И още: Климатичните промени налагат нови стратегии на селекционерите на семена.

Агенцията по храните излезе с информация за епизоотичната обстановка у нас. Също - новости в бъдещата Програма по пчеларството. Тези и още теми очаквайте в Седмичния обзор този уикенд.

В събота Валентина Спасова коментира Закона за поземлените отношения. А в неделя Агрокоментарът е посвете на стратегиите за развитие на селското стопанство.
 
Да осигуриш правото на достоен труд и достойно съществуване – това са мотивите на създателите на първото социално предприятие у нас, наречено „Чудната градина”. За инициативата ще ви разкажем в съботната Агротема.

Цикличност, трудна предвидимост на пазара и влияние на европейския пазар. Така млекопреработватели определят ситуацията в сектора. Не пропускайте Агротемата в неделя.

Мините и опасността за природата в Босилеград и Кюстендилско. Гледайте "Говори България" с Ваня Манолова тази неделя по Агро ТВ!

Директните плащания за зеленчуци - обвързани с производството. Какво поражда поредните недоволства? Има ли диалог със земеделското министерство? Гледайте "Брюксел в превод".

Приятен уикенд с АГРО ТВ!