1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Мария Неделчева организира в Разград кръгла маса за земеделието

Мария Неделчева организира в Разград кръгла маса за земеделието

Снимка:

Ще бъдат направени разяснения по всички промени в първи и втори стълб на новата Обща селскостопанска политика

Кръгла маса на тема „Земеделие и политика - връзката си ти!" организират днес в Разград евродепутатът Мария Неделчева, Министерството на земеделието и храните и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).

Да участват в дискусията са поканени представители на земеделските производители и животновъди от областите Разград, Русе, Силистра, Габрово, Велико Търново. Пред тях ще бъдат направени разяснения по всички промени в първи и втори стълб на новата Обща селскостопанска политика.

Лектори на кръглата маса ще бъдат евродепутата Мария Неделчева, която е член на групата на ЕНП/ГЕРБ и на Комисията по земеделие и развитие на селските райони към Европарламента; директорът на Дирекция „Директни плащания и пазарна подкрепа" в MЗХ Снежана Благоева; председателят на АЗПБ Христо Цветанов и политическия съветник по въпросите, свързани с млякото, кравите, овцете, козите и меда в най-голямата и представителна организация на фермери и кооперативи в Европейския съюз Copa-Cogeca Камелия Джиорфи.

Кръглата маса ще се проведе в конферентната зала на хотел „Централ" в Разград, регистрацията на участниците започва в 10.30 ч., а дискусията - в 11.00 ч.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.