1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Мащабните колективни щандове на Международните хранителни изложения и Wine&Spirits

Мащабните колективни щандове на Международните хранителни изложения и Wine&Spirits

От 8 до 11 ноември МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК и Wine&Spirits Show обединяват всички сегменти на ХВП-сектора

Над 460 български и чуждестранни фирми от целия хранително-вкусов сектор ще се включат от 8 до 11 ноември в Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК и Wine&Spirits Show. В продължение на четири дни залите на Интер Експо Център в София ще оформят пространство за развитие на бизнеса, генериране на нови идеи и арена на кулинарни състезания от най-висок ранг.

Организаторите отчитат 30% ръст в броя на изложителите. Фирми от България, САЩ, Италия, Турция, Гърция, Македония, Полша, Румъния, Тунис, Тайланд ще разположат щандове и ще предоставят на посетителите продукти, машини, софтуер и технологии за целия ХВП-бранш.

С мащабни колективни щандове се включват фирми от България, САЩ, Турция и Гърция. В зала 2 и 3 са българските колективни щандове. На едно място те събират участници в сегментите на млечните продукти и хлебопроизводството. В зала 4 са мащабните колективни щандове на фирми от САЩ, Турция и Гърция. Те ще предложат както характерни продукти за всяка една от държавите, така и изделия, разработки и иновативни технологии.

„Билетите за посещение на МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК и Wine&Spirits Show могат да се закупят от платформите www.food-exhibitions.bg и www.wineandspirits.show. А в дните на изложенията – и от касите на Интер Експо Център“, допълват организаторите.

Стратегическото присъствие

Като стратегическо компаниите определят присъствието си на петте изложения. Те обхващат всички сфери на хранително-вкусовата промишленост и дават възможност присъстващите да развият всеки сегмент от дейността си. Високо се цени обстоятелството, че аудиторията е тясно таргетирана. Комплексният характер на Международните хранителни изложения и Wine&Spirits Show предоставя възможност всеки присъстващ да се запознае „от първа ръка“ с иновациите и тенденциите, да открие нови бизнес партньори, пазари и ниши за развитие.  

Сега предстои и първото издание на BEE RISE. Новият формат се фокусира върху производството на мед и пчелни продукти.

Организаторите непрестанно експериментират в развитието на формата и показват различните възможности пред ХВП-сегментите. През последните години те наложиха бранда „Сетива без граници“ и „БулевАРТ на вкусовете“, Green line Zone и „Био зона“. Важно мято в концепцията на международния формат заемат съпътстващите събития. Залите ще „превземат“ Националната кулинарна купа, Международният пица шампионат и др. Ще бъдат връчени наградите за най-добра опакова „Приз Пак" 2023. На 10 ноември ще се проведе и благотворителното събитие „Деца помагат на деца“.

6 изложбени зали, над 460 изложители от България, Турция, Гърция, Македония, Полша, Румъния, САЩ, Италия, Тунис, Тайланд, мащабни колективни щандове, хиляди посетители от над 40 държави, много възможности за развитие на бизнеса. Всичко това ще предоставят от 8 до 11 МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК и Wine&Spirits Show. Билетите за посещение са достъпни на www.food-exhibitions.bg и www.wineandspirits.show.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.