1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Мениджър за един ден

Мениджър за един ден

Висши държавни управници и утвърдени мениджъри помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция

МЗХГ ще вземе участие в кампанията „Мениджър за един ден“, част от Младежки кариерен форум “Професиите на бъдещето”. Събитието ще се проведе на 30 октомври 2018 г.

В 10:00 ч. мениджърите са поканени в кабинета на министър Румен Порожанов, където ще се запознаят с отговорностите, функциите и предизвикателството да бъдеш министър на земеделието, храните и горите. Ще бъдат разисквани теми от сектор земеделие, работа с асоциации, политика на ниво ЕС.

“Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. По време на инициативата висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден.

„Мениджър за един ден“ е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.