Мода за градината и балкона показва „Цветна есен 2014“

Любителите градинари ще открият всичко, необходимо за зелената украса

Как градината и балконът да станат по-красиви с модерни комбинации от растения ще покаже изложението „Цветна есен 2014“. Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще бъде отворена от 22 до 26 октомври в Международен панаир Пловдив.

Любителите градинари ще открият всичко, необходимо за зелената украса на дома и вилата, ще получат съвети от експерти как да се грижат за цветя,  храсти и плодни дръвчета. Собствениците на хотели, къщи за гости и заведения ще намерят идеи за оформяне на открити и закрити пространства с елементи от живата природа. Цветя, декоративни храсти, овошки, разсад, семена, торове, инструменти изпълват експозициите на  фирмите, участващи в „Цветна есен 2014“.

Зеленият дизайн се допълва от атрактивни аксесоари. Керамични изделия, произведения на занаятчийското изкуство и предмети за декорация помагат за осъществяване на интересни проекти за интериора и ландшафта.  

Посетителите на „Цветна есен 2014“ могат да разгледат и другите изложения, посветени на хобито, които се провеждат по същото време в Международен панаир Пловдив: „Булколекто“ - за колекционери (24-26 октомври), финали за Световната киноложка купа  и Републикански шампионат за български породи кучета (25 -26 октомври).  

Тази година гостите на проявите имат възможност да се запознаят и с новости от света на здравето, тъй като от 22 до 25 октомври ще се състои Международната изложба за  медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения 2014“. Участниците демонстрират  широката гама от оборудване и продукти за лечение и профилактика. Акцент в съпътстващата програма са Дните на диабета, по време на които ще има безплатни измервания на кръвна захар, консултации, прожекции на филми и дискусии, посветени на опасното заболяване и предпазването от него.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.