1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Нов международен интернет портал за специалистите в областта на селското стопанство

Нов международен интернет портал за специалистите в областта на селското стопанство

Официално медията ще стартира от началото на май

С опита си в селскостопанския сектор и известността си във всички страни по света, групата COMEXPOSIUM реши да създаде международен портал за селскостопанските специалисти Planet-Agri.com.

"Нашата цел е да съберем на една уникална платформа, от една страна различните събития, които ние организираме за селскостопанския сектор, като SIMA или Agri Manager Tour и наред с това - актуалната обстановка и международните новини от земеделския сектор, с експертни коментари, линкове към референтите блогове и дори правни съвети, социални или просто практически, коментира Мартин Дегремон, директор на SIMA-SIMAGENA и SITEVI в рамките на COMEXPOSIUM. 

Официално интернет порталът ще стартира от началото на май, на два езика (френски и английски) с превод на 8 езика в по-лека версия. Planet-Agri.com обхваща всички земеделски теми: полски култури, специални култури, животновъдство, лозарство, винарство. Порталът също така ви предлага да влизате в сайта според вашия професионален Профил: производители / доставчици, мрежи/ дистрибуция, потребители / клиенти, услуги/ обучение, преса.

Оригиналността на Planet-Agri.com лежи в представянето на различните видове информация, сортирана и филтрирана в профили.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.