Осиновителски ден в парк Заимов

Събира се богровския кучешки състав на важна мисия

Помните ли онова вълнуващо очакване, когато бяхте малки, а почивката на морето приближава? Това може би е най-сладката радост.

Хубавото е, че ще може да се вълнувате и очаквате още една седмица, защото морското ни кучешко вълнение се отлага!

Защо ли? Защото морето прие твърде насериозно нашата покана да дойде в парк Заимов... и взе че се надигна, до небето чак, а после се изсипа право в парка.

То ние че го канихме, канихме го, ама дори в най-смелите ни очаквания не мислехме, че то ще се отзове.

Та другата седмица, когато морето си е заето с неговите си хора и туристи, ние ще се позабавляваме с вас и нашите Богровчета.
Мястото е същото, 15:00 часа, а настроението ... : Код Морско Синьо!
И този път няма да каним морето, защото ще си носим морското настроение, този път каним ЛЯТОТО!

Седми юли, Парк Заимов! С морско настроение и летни забавления!

Дали с магия, дали с други методи, шумът на морето ще бъде докаран в София на 7-ми юли, събота в парка Заимов. Въпреки, че не можем да докараме морето дотук, за да му се порадват кучетата от приюта, ние ще се пуснем по гребена на вълните с нашето въображение, заедно с Екоравновесие и кучетата от Приют за кучета с. Горни Богров - Municipal Dog Shelter Gorni Bogrov, Sofia на едно чудновато събитие. За пореден път ще можете да се запознаете с великолепни кучета, ще видите много украса, изненади и добро настроение. Богровчетата ще бъдат предоставяни за осиновяване, само на хора, които покриват критериите за осиновители. Не пропускайте морското издание на осиновителския уикенд, защото те разчитат на вас да го разпространите, и от дума на дума, точните хора да дойдат ...а може би, някое от богровчетата, освен нов дом, ще стигне и до истинско море тази година!

Събира се богровския кучешки състав на важна мисия с 12 от най-опитните слънцетърсачи сред четириногите. Ще донесат ли кучетата от общинския приют слънцето в София, ще разберем следващата събота от 15:00 часа в парка Заимов. Ако не видите слънце отвън, ще знаете, че то ще се появи на много по-важно място: само след като се срещнете с нашата банда кучета, от които всъщност излизат най-големите лъчи! Вашето присъствие на осиновителския ден е важно, дори само за да се порадвате и да поиграете за кратко с нашите слънчовци. Важно е да ги подкрепим, за да им покажем, че не е толкова важно да има слънце навън, ако то е вътре в нас!

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.