1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Представители на Български фермерски съюз участваха в най-мащабното световно събитие, свързано с търговията на морски дарове

Представители на Български фермерски съюз участваха в най-мащабното световно събитие, свързано с търговията на морски дарове

В рамките на форума се състоя и конкурсът за награди “Seafood Excellence Global”

Представители на Български фермерски съюз участваха в най-мащабното световно събитие, свързано с търговията на морски дарове. То се проведе от 25 до 27 април в Барселона, Испания и е предназначено за всяка пазарна категория, включително търговия на дребно, ресторант, кетъринг, хранителни услуги и обработка. Програмата на конференцията включваше повече от 20 образователни сесии, представени от топ експерти в морската индустрия. В рамките на форума се състоя и конкурсът за награди “Seafood Excellence Global”, който има за цел да признае най-добрите морски продукти в няколко различни категории, представени на изложението всяка година. Изтъкната група от експерти по морски дарове оцени всеки участник по отношение на хранителния опит, иновациите и пазарния потенциал.

Припомняме, че това е второто международно представяне на Български фермерски съюз. В началото на годината председателят на единствената национално представена организация в агросектора участва в Международното изложение за земеделие, хранително-вкусова промишленост и градинарство „Зелена седмица Берлин 2023“ Grüne Woche, което породи партньорство с Германския фермерски съюз и Германската асоциация Райфайзен.

Български фермерски съюз ще продължи политиката си за популяризиране на произвежданите и предлагани стоки на своите членове на всички значими европейски форуми.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.